Nová značka ekodrogerie v e-shopu - Alchymistky. Doskladněno SoZoLe Rose.
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.03.2022
Novinky
V e-shopu jsou 2 nové značky - Lelía a SoZole Rose.   Lelía má v nabídce oleje, balzámy na rty a balzámy na ruce. SoZoLe Rose má v nabídce květové ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
18.03.2022
Péče o vlasy
Kdo by nechtěl mít krásné a zdravé vlasy? Jsou jedna z prvních věcí, kterých si na nás druzí lidé všimnou a můžou udělat dobrý dojem. Jak o ně pečova... číst celé
Zobrazit všechny články
Doporučuji

  1. Úvod
  2. Káva, čaj, koření
  3. Upraženo ZRNKOVÁ KÁVA - COLOMBIA DECAF 100% ARABICA - bez kofeinu 250 G - expirace 5/2022

Upraženo ZRNKOVÁ KÁVA - COLOMBIA DECAF 100% ARABICA - bez kofeinu 250 G - expirace 5/2022

Upraženo

COLOMBIA/ARABICA - bez kofeinu! Colombia Tumbaga Sugarcane Decaf Excelso EP 2020/21 Datum sklizně: 2020/2021 Země: Kolumbie Region: Cauca, Tolima, Ant... celý popis
Dostupnost
skladem 2 ks
Běžná cena
239 Kč
Nejsme plátci DPH
199 Kč
ks
Číslo produktu:UPC250
expirace:24.5.2022
Hlídat cenu / dostupnost
  • Kompletní specifikace
  • Komentáře 0
  • Upraženo ZRNKOVÁ KÁVA - COLOMBIA DECAF 100% ARABICA - bez kofeinu 250 G - expirace 5/2022
    Upraženo ZRNKOVÁ KÁVA - COLOMBIA DECAF 100% ARABICA - bez kofeinu 250 G - expirace 5/2022
    skladem 2 ks
    199 Kč
  • ks
Kompletní specifikace

COLOMBIA/ARABICA - bez kofeinu!

Colombia Tumbaga Sugarcane Decaf Excelso EP 2020/21

Datum sklizně: 2020/2021

Země: Kolumbie

Region: Cauca, Tolima, Antioquia and Eje Cafetero

Farma: různé farmy hospodařící na území 1 až 4,5 hektaru

Odrůda: Různé

Nadmořská výška: 1 400 – 2 100 m.n.m.

Zpracování: Plně promyté (washed)

Chuťový profil: Intenzivní čokoládová a sladká chuť, ze které nepoznáte, že se jedná o bezkofeinovou kávu, s tóny jablka a karamelu.

CUPPINGOVÉ SKÓRE: 83,5 = VÝBĚROVÁ KÁVA
Stupeň pražení: 3/5

Tato káva je ideální na espresso.

 

O bezkofeinové kávě
Stvořit dobrou bezkofeinovou kávu je umění. Pro výrobu bezkofeinové kávy je důležité zvolit kávu s plným tělem - tedy vyšší sladkostí a nižší kyselostí, protože proces dekofeinace obě vlastnosti zvýrazňuje. Při dekofeinaci je využito cukru (respektive melasy a z toho pochází i název SUGARCANE DECAF PROCESS). která přirozeně obsahuje sloučeninu ethylacetát. Kávová zrna se namočí do vody a ethylacetát se nechá volně cirkulovat mezi kávovými zrny a při tom na sebe váže kofein. Po dosažení požadované hladiny kofeinu se kávová zrna nechají uschnout a zbytky ethylacetátu se odstraní napařováním. 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz